Přeskočit na hlavní obsah

Zběsilé odvolání texaského biskupa - Čím hůř, tím dřív

Přiznám se, že mně zpráva o odvolání biskupa Stricklanda naplnila opět optimistickým očekáváním vycházejícím ze zásady čím hůř, tím líp, alias čím hůř, tím dřív. Přibývající tma, (sychravo a zalezlí úhlavní spoluobčané) je mi daleko milejší, než rozeřvané léto a počasí tak jen umocňuje celkový optimistický pohled na dodělávající kobylu koncilní humanistické sekty s vyplazeným jazykem následující svět v domnění, že mu otevírá náruč; otevírá, ale jako smilná štětka.

Konzervativní americký kritik globalistického pohůnka u sv. Marthy byl odvolán poté, co odmítl rezignovat na svůj úřad. Věřící oslovil pastýřským listem, v němž se distancoval od kursu nastartovaném argentinským odpadlíkem s jednou plící jako had.

Ve své zběsilosti modernisté zapomínají, že když za časů Wojtyly vařili žábu zvolna a pomalu s konservativním nátěrem ochrany života a lpění na morálce 6. přikázání, bylo pro mnoho katolíků s katolickým instinktem následovat hierarchii obtížné se koncilní sektě vzepřít tím spíše, že užívali metodu dvojsmyslů a kalení vody a dobře tak mohli situaci lakovat na růžovo.

Dnes jsme pokročili. Nejen, že duše krmí bludy a nabízejí jim jako žrádlo brouky, ale ještě jim cpou genové svinstvo, u nějž je stále zřejmější, že po něm umírá docela dost lidí a bude tak třeba davu předhodit oběť v podobě mluvící hlavy Billa Gatese. A přesto se ještě najde dost blbců, kteří jsou tu z pohodlnosti, tu z lhostejnosti schopni ke koncilní sektě lnout, udávat, vyhazovat z práce, zkrátka používat metody akčních výborů.

Je třeba, aby se každému dostalo možnosti poznat pravou povahu Anticírkve , kterou viděla Anna Kateřina Emmerichová. Tato anticírkev roste na Církvi jako nádor, má své ceremonie, své fakulty, svou hierarchii, která zároveň převzala úřady Církve. Je to jakási personální unie této metastázy s Mystickým Tělem Kristovým v osobách proradných svěcených zrádců. 

Odpovědí na Bergogliův teror nemůže být nic jiného než odpor, ne však vedený prostředky tohoto světa, ale prostředky duchovními. 




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Poselství arcibiskupa Vigano

Uprostřed synodních plků o ženském "diakonátu", otevřenosti, rozlišování (sv. Ignác by je hnal) a "nikohonevylučování" zní slova arcibiskupa Vigano jako jasná, povzbudivá řeč, která nám dává směrnici, jak se postavit k současnému běsnění permanentní revoluce.  Kdyby si při všech těch slintech o rozlišování otevřeli knížku Duchovních cvičení od sv. Ignáce, mohli by rozjímat o naléhavosti volby mezi dvěma vojevůdci Kristem a Nepřítelem lidské přirozenosti, jak jej sv. Ignác s oblibou nazývá.  Drazí přátelé, Pochválen buď Ježíš Kristus! Dovolte mi, abych vás nejprve oslovil, abych vám poděkoval za svědectví, které vydáváte svým americkým spoluobčanům. Probuzení vědomí je prvním krokem k osvobození od podvratného vedení, které se zmocnilo nejvyšších pozic v národních a mezinárodních institucích. Protože otevřít oči a čelit realitě je nezbytné pro pochopení toho, co se skutečně děje, pro odsouzení globalistického převratu a pro znovuzískání národní suverenity a základníc